Nieuws

Gepubliceerd op zondag 18 oktober 2015 om 18:56
Regio Zwolle Volleybal heeft zondagmiddag haar eerste competitieduel met 3-1 verloren van VC Sneek. De Zwolse eredivisionist won op prima wijze de eerste set, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in de Friese formatie: 23-25, 25-15, 25-23 en 25-16. “Ik heb een heel hardwerkend team gezien en daar ben ik best blij mee. Het is nu zaak om het niveau stabiel te maken”, concludeert trainster Henriëtte ter Steege na de verliespartij.
Gepubliceerd op dinsdag 13 oktober 2015 om 15:02
“Als iedereen fit blijft, dan is het de bedoeling om de play-offs te halen. Dat hebben we gezamenlijk besloten.” Het zijn de woorden van Regio Zwolle Volleybal-trainster
Henriëtte ter Steege. De coach hoopt dat de Zwolse eredivisionist dit seizoen mooie stappen gaat maken. Zondag begint de reguliere competitie met een uitwedstrijd bij VC Sneek, kersvers winnaar van de supercup.
Gepubliceerd op vrijdag 18 september 2015 om 10:18
De volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal hebben zich donderdagavond met een zege gepresenteerd aan het eigen publiek. In het Landstede Sportcentrum troffen de Zwolse dames competitiegenoot Europsped/TVT, dat met 3-1 over de knie werd gelegd. “Voor een wedstrijd in de voorbereiding ben ik tevreden”, zegt trainster Henriëtte ter Steege na afloop.
Gepubliceerd op zaterdag 20 juni 2015 om 07:12
Met de komst van vijf nieuwe speelsters heeft eredivisionist Regio Zwolle Volleybal, de opvolger van CSE/VC Zwolle, de selectie voor komend volleybalseizoen rond. Carlijn Oosterlaken (passer-loper), Marianne Scholten (midden), Ilona ter Avest (midden), Lieke Hilgenberg (libero) en Annelin Pasveer (libero) zijn de nieuwe namen in de ploeg van coach Henriëtte ter Steege.
Gepubliceerd op zondag 8 maart 2015 om 20:42
CSE/VC Zwolle gaat met ingang van volgend seizoen verder als Regio Zwolle Volley. Het sterkste damesteam van VC Zwolle heeft - na het terugtrekken van hoofdsponsor Centre for Sports & Education - een financiële basis gevonden om ook de komende seizoenen eredivisievolleybal te kunnen spelen. Onder de noemer Ondernemersteam Regio Zwolle stellen verschillende regionale partijen zich garant voor het financiële fundament dat noodzakelijk is voor volleybal op het hoogste niveau.