Nieuws

Gepubliceerd op dinsdag 3 oktober 2017 om 15:36
Een nieuwe trainer, een aantal nieuwe gezichten, maar toch zijn de volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal klaar om zaterdag te beginnen aan de competitie. Een plaats bij de eerste vier spookt de laatste weken steeds vaker door de hoofden van de speelsters en zo ook bij coach Wilfried Groothuis. “Ik denk nog steeds dat het een reëel doel is”, zegt hij.
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2017 om 18:22
Regio Zwolle Volleybal heeft zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Set-up ‘65 alle vijf gespeelde sets gewonnen. Het duel werd gespeeld in Epe en daar zag coach Wilfried Groothuis dat zijn ploeg prima voor de dag kwam. Door de aanwezigheid van slechts één dame op midden, was het even improviseren, maar dat had geen effect op het resultaat.
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2017 om 14:18
Arthur Reijnders, voorzitter van Regio Zwolle Volleybal, legt per 1 oktober 2017 zijn voorzittersfunctie neer. Reijnders heeft aangegeven dat hij op dit moment te weinig tijd kan besteden aan zijn werkzaamheden als voorzitter. Daarom is in overleg met het bestuur van Regio Zwolle Volleybal besloten om op zoek te gaan naar een opvolger die de ingezette koers kan voortzetten.
Gepubliceerd op zondag 10 september 2017 om 10:21

De oefenwedstrijd van Regio Zwolle Volleybal was onderdeel van de VC Zwolle-dag, een open dag om onder andere kennis te maken met de eredivisieteams van de vereniging. Allereerst speelde Regio Zwolle Volleybal tegen Eurosped en het publiek zag dat de thuisploeg drie sets wist te winnen. “Het spel is organisatorisch aardig op orde en alle speelsters zijn, zowel fysiek als kwalitatief, inzetbaar. Belangrijk aandachtspunt voor het vervolg ligt in de aanval, want daar is meer rendement te halen”, vertelt Groothuis, die samen met zijn dames zondag weer in actie komt. Dan gaat Regio Zwolle Volleybal wederom de strijd aan met Eurosped, maar dan in Vroomshoop. In het restant van september wordt er ook nog gespeeld tegen Set Up '65 en tweemaal tegen VDK Gent.

Gepubliceerd op vrijdag 16 juni 2017 om 12:30
Heel stiekem is Regio Zwolle Volleybal langzaamaan al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een vol programma wordt er niet gedraaid, wedstrijden worden er niet meer gespeeld, maar het kennismaken is in volle gang. Wilfried Groothuis, de nieuwbakken trainer van Regio Zwolle Volleybal, krijgt een steeds beter gevoel. Hij is blij om in Zwolle te zijn.
Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2017 om 09:59
Regio Zwolle Volleybal kan aankomend seizoen wederom beschikken over de diensten van Ester de Vries, Anneke Ykema en Siska Hoekstra. Het drietal was afgelopen jaar al actief voor de Zwolse formatie en heeft besloten om er nog een seizoen aan vast te knopen. “Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen op volle kracht te spelen”, vertelt passer-loopster De Vries.