Nieuws

Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2017 om 14:18
Arthur Reijnders, voorzitter van Regio Zwolle Volleybal, legt per 1 oktober 2017 zijn voorzittersfunctie neer. Reijnders heeft aangegeven dat hij op dit moment te weinig tijd kan besteden aan zijn werkzaamheden als voorzitter. Daarom is in overleg met het bestuur van Regio Zwolle Volleybal besloten om op zoek te gaan naar een opvolger die de ingezette koers kan voortzetten.
Gepubliceerd op zondag 10 september 2017 om 10:21

De oefenwedstrijd van Regio Zwolle Volleybal was onderdeel van de VC Zwolle-dag, een open dag om onder andere kennis te maken met de eredivisieteams van de vereniging. Allereerst speelde Regio Zwolle Volleybal tegen Eurosped en het publiek zag dat de thuisploeg drie sets wist te winnen. “Het spel is organisatorisch aardig op orde en alle speelsters zijn, zowel fysiek als kwalitatief, inzetbaar. Belangrijk aandachtspunt voor het vervolg ligt in de aanval, want daar is meer rendement te halen”, vertelt Groothuis, die samen met zijn dames zondag weer in actie komt. Dan gaat Regio Zwolle Volleybal wederom de strijd aan met Eurosped, maar dan in Vroomshoop. In het restant van september wordt er ook nog gespeeld tegen Set Up '65 en tweemaal tegen VDK Gent.

Gepubliceerd op vrijdag 16 juni 2017 om 12:30
Heel stiekem is Regio Zwolle Volleybal langzaamaan al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een vol programma wordt er niet gedraaid, wedstrijden worden er niet meer gespeeld, maar het kennismaken is in volle gang. Wilfried Groothuis, de nieuwbakken trainer van Regio Zwolle Volleybal, krijgt een steeds beter gevoel. Hij is blij om in Zwolle te zijn.
Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2017 om 09:59
Regio Zwolle Volleybal kan aankomend seizoen wederom beschikken over de diensten van Ester de Vries, Anneke Ykema en Siska Hoekstra. Het drietal was afgelopen jaar al actief voor de Zwolse formatie en heeft besloten om er nog een seizoen aan vast te knopen. “Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen op volle kracht te spelen”, vertelt passer-loopster De Vries.
Gepubliceerd op maandag 15 mei 2017 om 20:09
Regio Zwolle Volleybal heeft zich voor het komende seizoen versterkt met spelverdeelster Robin van de Velde en middenspeelster Marije Neuman. De 24-jarige Van de Velde speelde jarenlang bij Inter Rijswijk en een seizoen voor het Belgische Fixit Kalmthout, maar komt nu over van Voltena. Met Voltena werd de geboren Canadese onlangs kampioen in de tweede divisie. De 22-jarige Neuman uit Houten droeg de afgelopen jaren het shirt van Oskam Taurus.
Gepubliceerd op vrijdag 12 mei 2017 om 15:48
Regio Zwolle Volleybal heeft de technische staf voor het komende seizoen helemaal rond. Pascal Veneman en Matthieu van den Broeke blijven aan, terwijl Eline Kieftenbeld - afgelopen seizoen nog speelster - aansluit als assistent van hoofdcoach Wilfried Groothuis. “Meekijken met Wilfried is een mooie eerste stap in het trainersvak. Ik ben er heel blij mee”, vertelt Kieftenbeld.