Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 16 juni 2017 om 12:30
Heel stiekem is Regio Zwolle Volleybal langzaamaan al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een vol programma wordt er niet gedraaid, wedstrijden worden er niet meer gespeeld, maar het kennismaken is in volle gang. Wilfried Groothuis, de nieuwbakken trainer van Regio Zwolle Volleybal, krijgt een steeds beter gevoel. Hij is blij om in Zwolle te zijn.
Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2017 om 09:59
Regio Zwolle Volleybal kan aankomend seizoen wederom beschikken over de diensten van Ester de Vries, Anneke Ykema en Siska Hoekstra. Het drietal was afgelopen jaar al actief voor de Zwolse formatie en heeft besloten om er nog een seizoen aan vast te knopen. “Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen op volle kracht te spelen”, vertelt passer-loopster De Vries.
Gepubliceerd op maandag 15 mei 2017 om 20:09
Regio Zwolle Volleybal heeft zich voor het komende seizoen versterkt met spelverdeelster Robin van de Velde en middenspeelster Marije Neuman. De 24-jarige Van de Velde speelde jarenlang bij Inter Rijswijk en een seizoen voor het Belgische Fixit Kalmthout, maar komt nu over van Voltena. Met Voltena werd de geboren Canadese onlangs kampioen in de tweede divisie. De 22-jarige Neuman uit Houten droeg de afgelopen jaren het shirt van Oskam Taurus.
Gepubliceerd op vrijdag 12 mei 2017 om 15:48
Regio Zwolle Volleybal heeft de technische staf voor het komende seizoen helemaal rond. Pascal Veneman en Matthieu van den Broeke blijven aan, terwijl Eline Kieftenbeld - afgelopen seizoen nog speelster - aansluit als assistent van hoofdcoach Wilfried Groothuis. “Meekijken met Wilfried is een mooie eerste stap in het trainersvak. Ik ben er heel blij mee”, vertelt Kieftenbeld.
Gepubliceerd op woensdag 10 mei 2017 om 16:16
Regio Zwolle Volleybal heeft zich versterkt met de Canadese Kim Robitaille. De 25-jarige spelverdeelster komt over van Université de Sherbrooke, waar zij de afgelopen drie jaar in het eerste team speelde. “Ik ben heel blij met de komst van Kim. Ze is een goede, gedreven spelverdeelster”, stelt coach Wilfried Groothuis.
Gepubliceerd op vrijdag 28 april 2017 om 12:16
Manon Zeeboer speelt ook aankomend seizoen in het shirt van Regio Zwolle Volleybal. De 22-jarige diagonaal kwam in 2016 over van Taurus uit Houten en bemachtigde binnen de kortste keren een vast plekje in het Zwolse eredivisieteam. Zeeboer voelt zich thuis in Zwolle en heeft daarom besloten om nog een seizoen te blijven. “Ik heb het hier erg naar mijn zin”, reageert Manon Zeeboer.