Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 14 oktober 2016 om 13:56
Zo groei je als groep enorm naar elkaar toe, haal je de play-offs om het landskampioenschap en mag je spreken van een geslaagd seizoen. Doorbouwen zou je zeggen, maar in het geval van Regio Zwolle Volleybal lukte dat niet. De groep viel bijna helemaal uit elkaar, want er bleven slechts drie speelsters op hun stek. De 25-jarige Annelin Pasveer is één van hen.
Gepubliceerd op zaterdag 8 oktober 2016 om 22:02
Regio Zwolle Volleybal en Coníche Topvolleybal Zwolle zijn zaterdagavond de competitie allebei begonnen met een nederlaag. De dames verloren op bezoek bij Springendal Set-Up ’65 met 3-1, terwijl ook de heren met die cijfers onderuit gingen. Bij Nesselande/VoorElkaar.nl werd de eerste set nog wel gewonnen, maar daarna stelde de thuisploeg orde op zaken.
Gepubliceerd op donderdag 8 september 2016 om 10:33
Regio Zwolle Volleybal is woensdagavond het nieuwe seizoen officieel begonnen. Tijdens een speciale kick-off avond werden de speelsters en begeleiding voorgesteld aan de sponsoren, waarna het team oefende tegen Eurosped. In een moeizaam duel wisten de Zwolse dames de avond te bekronen met een 3-1 overwinning. “Ik vond het niet leuk om te zien”, zegt trainer Redbad Strikwerda.
Gepubliceerd op vrijdag 1 juli 2016 om 11:50
Regio Zwolle Volleybal heeft de selectie voor het komende seizoen helemaal op orde. Maureen van der Woude komt over van het meisjes A1-team van VC Zwolle en geldt daarmee als de laatste aanvulling. Daarnaast heeft coach Redbad Strikwerda zijn technische staf ook ingevuld. Ina Rouwenhorst gaat hem bijstaan als assistent-trainer.
Gepubliceerd op donderdag 19 mei 2016 om 20:32
Regio Zwolle Volleybal heeft de selectie voor komend seizoen aangevuld met Eline Kieftenbeld. De 30-jarige inwoonster van Zwolle komt over van Reflex Kampen. De spelverdeelster mag gerust een routinier worden genoemd. Ze begon in de jeugd van de Bevers in Lemelerveld en speelde onder meer bij Volco Ommen, eredivisionist VC Sneek, HSC Hierden en voor Reflex Kampen in de eerste divisie.
Gepubliceerd op zondag 15 mei 2016 om 13:44
Regio Zwolle Volleybal kan aankomend seizoen beschikken over de diensten van Kelly van de Haar. De 19-jarige passer-loper komt over van Alterno 2, dat afgelopen seizoen uitkwam in de topdivisie. “Ik ben erg blij dat Zwolle mij de kans biedt in de eredivisie te gaan spelen. Door hard te werken en met de begeleiding van Redbad Strikwerda heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn plek ga vinden”, reageert Van de Haar.
Gepubliceerd op dinsdag 10 mei 2016 om 19:44
Regio Zwolle Volleybal heeft nog eens vijf nieuwe spelers aangetrokken. De Zwolse eredivisionist maakte eerder al de komst van Bo Martherus en het aanblijven van Annelin Pasveer, Laura Schrijver en Marianne het Lam-Schrijver bekend. En daar zijn nu ook de namen van Manon Zeeboer, Ana Rekar, Anneke Ykema, Siska Hoekstra en Iris Reinders aan toegevoegd.
Gepubliceerd op maandag 9 mei 2016 om 15:24
Regio Zwolle Volleybal kan ook aankomend seizoen beschikken over Annelin Pasveer, Laura Schrijver en Marianne het Lam-Scholten. De drie speelsters beschikten in Zwolle over een aflopend contract, maar hebben besloten om nogmaals een jaar te blijven. “Ik kijk er naar uit om samen te werken met Redbad Strikwerda en een fanatieke groep meiden”, licht Pasveer haar keuze toe.
Gepubliceerd op woensdag 4 mei 2016 om 09:43

Gepubliceerd op donderdag 14 april 2016 om 15:50
Regio Zwolle Volleybal heeft in Redbad Strikwerda een nieuwe trainer voor het komende seizoen gevonden. De huidige coach van Landstede Volleybal wordt bij de damesploeg de opvolger van Henriëtte ter Steege, die na twee jaar afscheid neemt van de Zwolse eredivisionist. “Het is voor mij een uitdaging in de eredivisie met daarbij de combinatie binnen Zwolle met betrekking tot talentontwikkeling”, legt Strikwerda zijn keuze uit.