Hofstede, De Krosse en Vennik langer bij Regio Zwolle

Na de contractverlengingen van Nynke Hofstede, Lisanne de Krosse en Daantje Vennik staan er voor het aanstaande seizoen twaalf namen op papier bij Regio Zwolle Volleybal. De nieuwe coach Eric Meijer wacht nog op twee aanvullingen.

De midspeelsters Hofstede en De Krosse en spelverdeelster Vennik zaten afgelopen seizoen al in de selectie van Regio Zwolle, dat als vijfde eindigde in de vanwege de coronacrisis afgebroken competitie. ,,Ik hoop dat we grote stappen kunnen maken met het team en daarnaast hoop ik mijzelf weer verder te kunnen ontwikkelen’’, stelt Vennik. ,,Ik ben blij om nog een jaar in Zwolle te mogen spelen. De faciliteiten zijn hier goed en voor mij is het goed te combineren met mijn werk”, meent Hofstede. ,,Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik me in Zwolle verder mag blijven ontwikkelen”, zegt De Krosse.

Onder de streep houdt Regio Zwolle Volleybal zeven speelsters over uit het oude team. De groep van Meijer wordt nog aangevuld met een midspeelster en een passer-loper. 
Het betekent dat Nova Marring, Annelien Alons, Julia Joosten, Marije Neuman, Esther Hullegie, Lotte Groninger en Daphne Knijff niet terugkeren. Voorlopig heeft alleen Knijff een nieuwe club gevonden, ze gaat naar Apollo 8 in Borne.

13-04-2020
Foto © Pedro Sluiter