Vesta Chemicals op achterzijde van shirts

Vesta Chemicals prijkt komend seizoen op de achterzijde van de wedstrijdshirts van Regio Zwolle Volleybal. Het in Zwolle gevestigde bedrijf is sinds vorig jaar sponsor van de Zwolse eredivisieploeg en heeft besloten om de sponsorovereenkomst te verlengen.

“Mede door de enthousiaste en positieve instelling van de speelsters, de begeleiding en het bestuur van Regio Volleybal Zwolle hebben wij besloten onze sponsorovereenkomst niet alleen te verlengen, maar ook nog eens uit te breiden”, aldus Harry Kleinsmit van Vesta Chemicals. Het bedrijf hecht waarde aan haar eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid en voelt zich sterk betrokken bij de regio waarin het bedrijf is gevestigd. Er worden vanuit die gedachte verschillende regionale verenigingen en initiatieven ondersteund.

“Wij vinden het belangrijk om topsport in de regio mogelijk te kunnen maken en zijn daarom ook blij dat we de overeenkomst met Regio Zwolle Volleybal hebben kunnen verlengen”, stelt Kleinsmit. Vesta Chemicals importeert en distribueert katalysatoren en aanvullende producten, die gebruikt worden in de productie van harsen, coatings, geurstoffen, rubber, kunststoffen, enzovoort. Het bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft klanten in meer dan dertig landen, waaronder Duitsland, Italië en de Verenigde Staten.

3 maanden geleden
© Jan Burgman Fotografie