Eric Meijer nieuwe hoofdtrainer Regio Zwolle Volleybal

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Eric Meijer de nieuwe hoofdtrainer van Regio Zwolle Volleybal. De 30-jarige trainer is momenteel als assistent-trainer actief bij het Belgische Ladies Volley Limburg uitkomend in de Liga A Nationaal.

Daarnaast is hij voor de Nevobo als assistent-bondcoach actief bij Jeugd/Jong Oranje op Papendal.
Meijer is geen onbekende in de Nederlandse eredivisie, hij was in het seizoen 2018-2019 actief als hoofdtrainer van Alterno dames 1. Het bestuur van Regio Zwolle Volleybal is uitermate content met de komst van Meijer naar Zwolle. ‘’Eric is een talentvolle trainer die goed past bij de toekomstplannen van Regio Zwolle Volleybal. We zijn dan ook blij dat hij zich voor de komende twee jaar aan Regio Zwolle Volleybal wil verbinden en samen met ons wil werken aan het verder versterken van de talentontwikkeling aangaande Regio Zwolle Volleybal en het CSE
en tevens de verbinding met VC Zwolle en de breedtesport in de Regio Zwolle’’, aldus Els Evenboer bestuurslid van Regio Zwolle Volleybal.

Meijer zal zich naast zijn hoofdtrainerschap voor Regio Zwolle Volleybal ook bezig gaan houden
met de talenttrainingen op het Center for Sports &;  Education in Zwolle en de samenwerking met volleybalclubs in de Regio Zwolle. ‘’Ik ben trots dat Zwolle het vertrouwen in mij heeft uitgesproken om aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Mijn persoonlijke doelen en ambities sluiten aan bij de plannen van Zwolle. Ik zie het dan ook als mijn taak om naast mijn rol als hoofdtrainer bij de dames van Regio Zwolle Volleybal ook verbinding te gaan zoeken met de volleybal vereniging Zwolle en talenten uit de omgeving. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!’’, aldus Eric Meijer. Regio Zwolle Volleybal speelt zondag 8 maart om 15.30 een uitwedstrijd in de kampioenspoule tegen FAST.